Friday, October 12, 2007

nu e de ajuns sa fii norocos.


trebuie sa si stii esti. trebuie sa admiti cu fiecare celula ca esti,sa radiezi fericirea care vine cu norocul,implinirea. sa zambesti. sa fi la un pas de moarte si sa iti zic. i'm ready to die. dar so happy to live. sa simti.sa imparti. sa speri. sa vrei. sa ai pasiune. sa nu uiti. si sa te porti astfel incat nici ceilalti sa nu uite.

sa nu te trezesti intro zi ca nu mai stii de ce traiesti dar nu vrei sa mori...si cand te doare iti doresti sa nu te mai doara. dar numai pentru ca nu iti place durerea nu pentru ca durerea te opreste de la a face ce iti doresti in viata si cu timpul tau.

alunga-ti gandurile rele si gaseste fericirea si multumirea in existenta de zi cu zi.si va deveni mai buna. si mai satisfacatoare! alunga-mi gandurile rele si gaseste-mi fericirea...VREAU.

im sick of being scared. im ready to be happy....i want to.

4 comments:

Anonymous said...

"you've got to get high before you taste the lows"
...guess it'll be the other way around 4 u , humm?
anywayz..good luck ;)

rayne said...

:)

yeah. well. after any low u realise ca the normal is high...so now i just want normal. heh. i hope ill get lucky :D

thanks for the commenting

Vicky Olteanu said...

mama, in intelepciunea ei, mi-a spus ca toate lucrurile au timpul lor....dar cateodata stau si ma gandesc la faptul ca timpul e nedrept cu unii..iar cu altii e mai indulgent...de ce altii sunt pe sus cand eu sunt numai pe jos??? nice blog ;)

rayne said...

thanks. same to u :) ure time will come ;)