Thursday, May 24, 2007

memories are never true.aren't! oamenii nu stiu sa isi aminteasca ceea ce s-a intamplat. pentru ca totul se invalmaseste cu implicarea emotionala. iar tot ce nu are implicare emotionala...well, nu merita amintit. cel care povesteste de fapt..creeaza. creeaza trecutul. asa cum cel care noteaza istoria o modeleaza.

ne amintim primul sarut[ that smell, that taste, the discovery..]. prima noapte [ atmosfera,intensitatea,teama,asteptarea...] ne amintim momente importante din viata noastra,zilele care ne-au marcat si totul e la superlativ. totul este ca in filme.a fost minunat. pentru ca inauntru, traim un film. sau de fapt, pentru ca filmul este ce avem inauntru si vrem sa ne reamintim...we're remembering a lie. but we've been living the truth. isn't that so? or is it...

asa ca am putea in viitor sa avem niste computere care sa inregistreze si sa redea perfect tot ceea ce ni s-a intamplat. every moment, every nuance. vom vedea astfel cat de lipsit de maretie a fost totul. ca vantul batea prea tare, fardul era imperfect si poate nu aveai ochii inchisi, si nu toata lumea a aplaudat[ :) ]. dar ironia este, ca atunci nu va mai fi o amintire...pentru ca nu va mai fi uman!. va fi cel mult o descriere a evenimentelor.

reformulez deci. oamenii stiu sa isi aminteasca.e tot ce pot face. dar nu stiu sa descrie cu exactitate...well, i stand by my right to remember..i stand by my right to live..i stand by my right to feel.to feel greater.and ultimately to be greater cause that's how i remember i was..and that's how i'll be.

and i invite u to do the same!

and if someone will ever ask for...exactness. let's hope the brain will tell him what i alwasy say:

"u don't want the truth.truth is boring..."

[track- maroon 5 - makes me wonder (uncut version baby!!)

1 comment:

InTheDark said...

"u don't want the truth, truth is boring" well put! fiecare are adevarul sau :P